Bent u als particulier op zoek naar een betrouwbare schoonmaakservice? Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat bij elke klus voor u klaar staat. Wij werken met ervaren medewerkers die elke klus eenvoudig kunnen klaren. Wilt u meer weten over de services die wij bieden? Lees dan gauw verder.

Binnenhuis schoonmaakwerk
Op zoek naar een schoonmaker voor binnenshuis? U kunt eenvoudig bij ons een schoonmaker huren die op afspraak bij u langskomt. Of het nu voor één keer is, of dat u een wekelijks contract aangaat. Wij bieden services op maat waar aan alles gedacht wordt. Van het stofzuigen, dweilen tot badkamer reinigen, het is allemaal mogelijk. Uw gehele woning wordt door ons op professionele wijze gereinigd. Hoe fijn is het om na een lange werkdag thuis te komen in een schoongemaakt huis? Wij bieden u deze fantastische service.

Achterstalligheid huishouden
Soms komt het huishouden er gewoon even niet van. Misschien heeft u stressvolle periode of persoonlijke problemen waardoor het huishouden erbij inschiet. Dit is helemaal niet erg. U kunt ook schoonmaakhulp inschakelen voor achterstalligheid van het huishouden. Wij zullen het huis weer helemaal op orde krijgen. Dit kan een eenmalige service zijn, of een service met standaard vervolg. Is uw huis wel aan een schoonmaakbeurt toe? Neem dan contact met op ons en wij verzorgen uw huis. Het huis wordt weer helemaal proper en u geniet van een schoon en fris huis.

Schoonmaken bij verhuizingen
Bij verhuizen komt veel kijken. Je bent druk bezig met inpakken, uitpakken en misschien nog wel het oude huis verkopen. Het schoonmaken kan er dan weleens bij inschieten. Of u nu naar een nieuwe woning gaat verhuizen en u wilt hier schoon intrekken, of uw oude woning moet nog gereinigd worden voor de oplevering, wij helpen u graag! Tijdens de verhuizing kunnen wij zowel uw oude huis op orde stellen en uw nieuwe woning helemaal schoonmaken voor een frisse start in een nieuw huis.

Schoonmaakhulp na de verbouwing
Eindelijk klaar met de verbouwing, maar wat een stof en rommel in huis! Je staat er niet alleen voor, neem contact met ons op en wij helpen u om het huis weer netjes op orde te krijgen. Wij maken het huis stofvrij en zorgen dat het nieuw verbouwde huis er stralend uitziet.

Raamservice
Wanneer u al een tijdje de ramen niet gelapt heeft, zul je niet meer zo fijn naar buiten kunnen kijken. Wij bieden speciale services voor het reinigen van de ramen. Wij lappen de ramen zowel van binnen als van buiten en zorgen dat u weer door een stralend raam naar buiten kunt kijken. U kunt deze service zowel los als herhaaldelijk aanvragen bij ons.

Taken bespreekbaar in overleg 
Wij werken altijd in overleg. U kunt uw wensen bespreekbaar maken en wij zullen aan de slag gaan. Wilt u meer weten over onze werkwijze en services? Neem dan een kijkje op de website of neem telefonisch contact met ons op.

Neem contact op
Particulieren Schoonmaak

Duurzaam

Betrouwbaar

Vakmanschap