Uw schoonmaak partner

Care Cleaning Services

Schoonmaakbedrijf in Tilburg

Hét schoonmaakbedrijf in Tilburg is Care Cleaning Service. Wij staan klaar voor zowel bedrijven als particulieren. Ontvangt u vaak klanten op kantoor? Dan is het wel zo prettig dat uw bedrijfspand in Tilburg schoon, fris en hygiënisch oogt. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat u uw klanten kunt verwelkomen in een schoon kantoor.

Hulp nodig bij het schoonhouden van uw pand in Tilburg? Kom in contact met Care Cleaning Service. Wij zijn telefonisch beschikbaar via 0636336614 voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Care Cleaning Service: uw schoonmaakpartner

Contact opnemen
Schoonmaak

Care Cleaning Service en duurzaamheid

Al onze schoonmakers zijn professioneel, gecertificeerd, vakbekwaam en betrouwbaar. Care Cleaning Service werkt duurzaam en leveren schoonmaakdiensten op maat. Hoe gaan wij duurzaam te werk? Wij gebruiken schoonmaakmiddelen die nauwelijks tot niet milieubelastend zijn. De prijzen die wij hanteren voor onze reinigingsdiensten zijn scherp en goedkoper dan de concurrentie.

Waarom kiezen voor ons schoonmaakbedrijf in Tilburg?

  • Flexibele werktijden
  • Korte lijnen en een vast contactpersoon
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Hoge kwaliteit schoonmaakdiensten
  • Allround en professionele medewerkers
  • Duurzaam, betrouwbaar en vakmanschap

Wat is het belang van goede schoonmaak voor uw bedrijf?

Aandacht voor goede hygiëne is belangrijk voor de gezondheid en het professioneel functioneren van uw werknemers. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die hun panden schoon en netjes houden een teruglopend ziekteverzuim zien. Dat scheelt uiteindelijk flink in de kosten. Mocht uw werkruimte nou niet hygiënisch en schoon zijn, kan u dat imagoschade opleveren. Huur daarom een professioneel, ervaren en voordelig reinigingsbedrijf uit Tilburg in.

Care Cleaning Service gaat duurzaam te werk

Onze diensten

Wij bieden u een ruim aanbod aan diensten. Raamservice zit standaard in ons dienstenpakket. Heeft u specifieke wensen? Wij bespreken ze en kijken samen naar de mogelijkheden.

Schoonmaker gezocht voor uw huis?

Zoekt u een schoonmaker die een keer per week uw gevel, keuken en badkamer schoonmaakt? Of een reiniger die achterstallig onderhoud wegpoetst? Care Cleaning Service neemt graag de reiniging van uw huis van u over. Zo komt u na een lange werkdag thuis in een fris en schoon huis. U kunt ons schoonmaakbedrijf in Tilburg eenmalig inhuren, maar ook wekelijks.

Goede hygiëne is belangrijk voor de gezondheid van uw werknemers

Contact opnemen

Geïnteresseerd in ons schoonmaakbedrijf in Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar contact@schoonmakers-den-bosch.nl of te bellen naar 0636336614.

Contact opnemen