Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw pand(en)?

Belang van goede schoonmaak van uw bedrijf
Het goed en hygiënisch schoonhouden van bedrijfspanden, -kantoren, scholen en werkruimtes is van groot belang. Niet alleen komt een schoon pand een stuk professioneler over naar klanten en bezoekers, ook is aandacht voor goede hygiëne belangrijk voor de gezondheid en het welbevinden van uw personeel, bedrijfsklanten of de leerlingen van uw school. Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven en openbare ruimtes die hun locatie(s) netjes en schoon houden, als positief effect een teruglopend ziekteverzuim zien. En dat scheelt uiteindelijk flink in de kosten! En omgekeerd: als uw kantoor, school of bedrijfspand onhygiënisch en onfris is, wordt daarover veel gepraat en gekletst, wat uiteraard imagoschade oplevert op langere termijn.
Het is dan ook van belang om een professioneel, ervaren én voordelig schoonmaakbedrijf in te huren die uw ruimtes schoon en gezind houdt. Daarvoor kunt u uitstekend bij ons terecht!

Onze diensten
Ons schoonmaakbedrijf biedt een ruim aanbod aan diensten op het gebied van schoonmaken. Zo kunt u bij ons terecht voor het periodiek schoonmaken van kantoorpanden, schoolgebouwen en diverse andere soorten bedrijfsruimten. Het schoonmaken van de ramen aan de binnenzijde zit in ons standaard dienstenpakket, terwijl de reiniging van uw ramen aan de buitenzijde bespreekbaar is. Er is naast deze opties meer mogelijk, afhankelijk van uw specifieke wensen. Het u andere wensen, bespreek deze dan vrijblijvend met ons en we kijken samen naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Onze service
Ons bedrijf heeft alleen professionele en gecertificeerde schoonmakers in dienst, die alleen voor het hoogste, dus schoonste, resultaat gaan. U als klant profiteert optimaal van onze ruime exprtise. Daarnaast werken wij zo milieubewust als mogelijk is, door schoonmaakmiddelen te gebruiken die nauwelijks tot niet milieubelastend zijn. Verder bieden wij onze klanten scherpe, concurrerende prijzen voor onze schoonmaakdiensten. Als we gezamenlijk tot een opdracht komen, krijgt u een vast contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt als u vragen of opmerkingen heeft. Dat is wel zo gemakkelijk! U ziet het: wij bieden u een totaalpakket als het op grondig, goed en voordelig schoonmaken aankomt. De klant is bij ons namelijk altijd koning, of het nu een school, bedrijfspand of een kantoorruimte betreft!

Neem contact met ons op
Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten en onze servicemogelijkheden. Via onze website kunt u zien wat wij als schoonmaakbedrijf te bieden hebben. Uiteraard kunt u volledig vrijblijvend meer informatie bij ons inwinnen of een vrijblijvend offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder, zodat uw bedrijfspand of school hygiënisch is, een schone uitstraling heeft en u indruk kunt maken op uw bezoekers of klanten.

Neem contact op
Zakelijke schoonmaak

Duurzaam

Betrouwbaar

Vakmanschap